top of page

IQ Online Academy

Се грижиме за вашата иднина

Претплатете се на нашата мејлинг листа

Зошто да ја одберете нашата академија?
 

АКАДЕМИЈА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

 • CPD сертифицирана диплома валидна и признаена во и надвор од Северна Македонија

 • 50 онлајн интерактивни часови

 • Загарантирана платена пракса со потенцијална понуда за работа за Врвните студенти
  во училницата

4091459.png

АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

 • CPD сертифицирана диплома валидна и признаена во и надвор од Северна Македонија

 • 50 предмети со интернационални инструктори + финален проект

 • Финален практичен проект со локални и странски компании

33243106-removebg-preview.png

ux/ui 
АКАДЕМИЈА

 • CPD сертифицирана диплома валидна и признаена во и надвор од Северна Македонија

 • 50 предмети со интернационални инструктори + финален проект

 • Финален практичен проект со локални и странски компании

ЗАКАЖИ КОНСУЛТАЦИЈА СО КООРДИНАТОР НА ПРОГРАМА ТУКА

На вистинското место си доколку:

slide.png

Сакаш да учиш од успешни интернационални предавачи

Сакаш да ја започнеш/ ја надоградиш
кариерата

Си креативен и амбициозен

Сакаш програма која дава резултати

Нашите
Партнери 

unnamed-removebg-preview.png
alfa-plam-a-d-logo-vector.png
IMG-b94de50a6acf52440c70f4fc88c2a7da-V.jpg
TBM_logo_color.png
IMG-ad5d8eb278a5cf39602d96a77b1db01c-V.jpg
bottom of page