top of page
5223584.jpg

Уписите за септемвриската група се во тек!

Целосна цена со ЕУ CPD меѓународен сертификат

Уште 3 места

плаќање до 8 рати 

1999 € + ДДВ

Минималистички внатрешен дизајн на instagram post.png

ПРОГРАМА

Вовед во внатрешен дизајн

Вовед во теорија на бои

Adobe Photoshop

Adobe Illustrator

3D Design Visualisation            

CAD Training

Професионална пракса

Со IQ Academy добивате:
 

  • Интернационална програма

  • Сертифицирана диплома

  • Опција да се изучува курсот на англиски или македонски јазик

  • Меѓународни стручни инструктори 

  • Онлајн интерактивни часови (2 часови на ден) во времетраење од 6 месеци

  • Неделно време: вторник и четврток

  • Практичен проект со локални и странски компании

  • Загарантирана платена пракса со потенцијална понуда за работа за Врвните студенти во класот

     

Referral Program - (5% од секој нов кандидат што резервирал со вашиот личен код за попуст)

bottom of page