top of page
5223584.jpg

ПРОГРАМА

Академија за Дигитален 
Маркетинг

5791985.png

АПРИЛСКАТА ГРУПА

ПОПОЛНЕТО

Плаќање на 8 месечни рати

0 ОСТАНАТИ МЕСТА

УПИСИТЕ ЗА МАЈСКАТА ГРУПА СЕ ВО ТЕК
 

Плаќање на 8 месечни рати

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН И EU CPDИНТЕРНАЦИОНАЛЕН СЕРТИФИКАТ

1 ОСТАНАТО МЕСТО

Програма

1,499 €

Вовед во маркетинг

Маркетинг Основи Дел I и II

Истражување (Lead Generation & Nurturing)

Маркетинг по е-пошта

Landing Pages (Google Docs & Word Press)

Google Ads

Реклами на Instagram, Facebook, LinkedIn

Оптимизација на пребарувачот

Со IQ Academy добивате:
 

  • Интернационална акредитација 

  • Диплома заверена од CPD валидна и призната во Македонија и во странство

  • Опција да се изучува курсот на англиски или македонски јазик

  • Меѓународни стручни инструктори 

  • Онлајн интерактивни часови (2 часа на ден) во времетраење од 4-5 месеци

  • Неделно време: вторник и четврток од 18 до 20 часот

  • Практичен проект со локални и странски компании

  • Загарантирана платена пракса со потенцијална понуда за работа за Врвните студенти во класот

     

Referral program - (10% од секој нов кандидат што резервирал со вашиот личен код за попуст)

СТАНИ СЕРТИФИЦИРАН ДИГИТАЛЕН МАРКЕТЕР

bottom of page