top of page
5223584.jpg

АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

ПРОГРАМА

графички дизајн.png

Со IQ Academy добивате:
 

  • Интернационална акредитација 

  • Диплома заверена од CPD валидна и призната во Македонија и во странство

  • Опција да се изучува курсот на англиски или македонски јазик

  • Меѓународни стручни инструктори 

  • Онлајн интерактивни часови (2 часови на ден) во времетраење од 4-5 месеци

  • Неделно време: вторник и четврток од 18 до 20 часот

  • Практичен проект со локални и странски компании

  • Загарантирана платена пракса со потенцијална понуда за работа за Врвните студенти во класот

     

Referral program- (10% од секој нов кандидат што резервирал со вашиот личен код за попуст)

Вовед во графички дизајн

Вовед во теорија и дизајн на уметност

Теорија на боја

Adobe Photoshop CC – Дел I и II

Adobe Illustrator CC – Дел I и II

Desktop Publishing – Adobe InDesign CC

Типографија

МАЈСКАТА ГРУПА

ПОПОЛНЕТО

Плаќање на 8 месечни рати

Плаќање на 8 месечни рати

СЕПТЕМВРИСКИТЕ УПИСИ СЕ ВО ТЕК!

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН И EU CPDИНТЕРНАЦИОНАЛЕН СЕРТИФИКАТ

0 ОСТАНАТИ МЕСТА

ОСТАНАТИ МЕСТА

1,499€+ДДВ

СТАНИ СЕРТИФИЦИРАН ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

bottom of page