top of page
5223584.jpg
3012803-removebg.png

УПИСИТЕ ЗА СЕПТЕМВРИСКАТА ГРУПА СЕ ВО ТЕК
 

Плаќање на 8 месечни рати

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН И EU CPDИНТЕРНАЦИОНАЛЕН СЕРТИФИКАТ

3 ОСТАНАТИ МЕСТА

ПРОГРАМА

1,599 € +ДДВ

Управување со проекти

Управување со производи

Основи за дизајнирање на UX/UI дизајн на производи

Планирање и буџетирање концепирање на маркетинг идеи

Што се додатоци, како да ги барате и како да ги инсталирате

Со IQ Academy добивате:
 

  • Интернационална акредитација 

  • Сертифицирана диплома

  • Опција да се изучува курсот на англиски или македонски јазик

  • Меѓународни стручни инструктори 

  • Онлајн интерактивни часови (2 часови на ден) во времетраење од 4 месеци

  • Неделно време: вторник и четврток од 20 до 22 часот

  • Практичен проект со локални и странски компании

  • Загарантирана платена пракса со потенцијална понуда за работа за Врвните студенти во класот

     

Referral program - (5% од секој нов кандидат што резервирал со вашиот личен код за попуст)

Метрика за агилно управување со производи

Метрика и алатки за маркетинг на производи

bottom of page