top of page
5223584.jpg
ux_edited.png

ux/ui 
АКАДЕМИЈА

АПРИЛСКАТА ГРУПА

ПОПОЛНЕТО

Плаќање на 8 месечни рати

Плаќање на 8 месечни рати

СЕПТЕМВРИСКИТЕ УПИСИ ВО ТЕК

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН И EU CPDИНТЕРНАЦИОНАЛЕН СЕРТИФИКАТ

0 останати места

3ОСТАНАТИ МЕСТА

1,599 €+ДДВ

4 ОКТОМВРИ

ПОЧЕТОК

ПРОГРАМА

Вовед во UX/UI

Adobe Photoshop CC – Дел I и II

Adobe Illustrator CC – Дел I и II

HTML ознаки, CSS својства

Распоред, дизајн и планирање на локацијата

Семантика на страницата

UX истражување

Со IQ Academy добивате:
 

  • Интернационална акредитација

  • Диплома заверена од CPD валидна и призната во Македонија и во странство

  • Опција да се изучува курсот на англиски или македонски јазик

  • Меѓународни стручни инструктори 

  • Онлајн интерактивни часови (2 часови на ден) во времетраење од 4-5 месеци

  • Неделно време: вторник и четврток од 18 до 20 часот

  • Практичен проект со локални и странски компании

  • Загарантирана платена пракса со потенцијална понуда за работа за Врвните студенти

     

Referral program - (10% од секој нов кандидат што резервирал со вашиот личен код за попуст)

СТАНИ СЕРТИФИЦИРАН ux/ui ДИЗАЈНЕР

bottom of page